Lacul Ursu in direct

Lacul ursu online , lacul ursu in direct

 cazare sovata

18 Responses to Lacul Ursu in direct

 1. Sergiu spune:

  Cind se deschide lacu anul acesta ?

 2. corco spune:

  Lacul l-a creat Dumnezeu, da. Dar se pare ca oamenii trebuie sa il intretita curat si bun de folosit…

 3. Alina spune:

  Este super!Apa sarata,te tine la suprafata….!

 4. Cosmin spune:

  Imi poate spune si mie cineva care este pretul pentru inchirierea unui sezlong? Multumesc!

 5. croco spune:

  cine stie numele baietilor de la sezlonguri ? si cit costa sezlongurile ?

 6. croco spune:

  cine imi pote spune cit costa sezlogurile ? si numele baietilor care lucreaza la sezlonguri ?

 7. Tatiana spune:

  Este o creatie superba a Domnului,un coltusori de rai pentru a te relaxa si a iuta pentru cateva zile de nevoile casnice , numai ca , din nou descriminare ;oamenii cu dezabilitati nu au acces la acest lac ,nu este o rampa , nu e un Wc adoptat pentru acesti oameni cu nevoi speciale ..sunteti o tara Europeana …e timpul , de 16 ani vin la acest LAC si in fiecare an ne hraniti cu promosiuni .

 8. catalin spune:

  Super tare…merita incercat!!!

 9. talas ancuta spune:

  Cand se deschide lacul ursu?

 10. Claudiu spune:

  Lacurile si aleiele din jurul lacului sunt super tari ,merita sa mergeti.

 11. Claudiu spune:

  Sper sa citeasca cineva din cei care pot sa faca ceva ,sa nu mai pateasca si alti la fel ,mia fost rusine de familia mea ca iam scos din casa sa mergem la masa la Sovata.

 12. SIGHISOREANU spune:

  Acum in ,2015, cand se deschide Lacul Ursu ?

 13. anca spune:

  imi poate spune cineva cit va costa intrarea la lacul Ursu vara 2015??

 14. Geo spune:

  Nu functioneaza webcamul !!
  Careva de la hotelul Danubius sa-l bage in priza !

 15. timela spune:

  Buna seara!

  Am fost vara aceasta la Sovata si nu am inteles urmatoarele lucruri:

  1. De ce trebuie sa mai platim inca o data biletul la intrare dupa ce iesim ? Se sta ca la inchisoare acolo intre orele 13 si 15. Banuiesc ca ar exista o modalitate de monitorizare a celor care au platit bilet si vor sa intre si a doua oara in acea zi.
  2. De ce nu avem voie sa intram pe suprafata de lemn inainte de ora 10? Am inteles ca nu avem voie sa intram in lac inainte de ora 10 dar sa ne asezam pe podeaua de lemn si sa asteptam cred ca nu ar fi o problema. Sau va place acel sistem “civilizat” de a ne inghesui ca oile la intrare. Cei 25 de lei de persoana consider ca sunt nejustificati atata timp cat nu curatati lacul de frunze, nu trebuie curatat de alge sau stropit ca sa creasca. E o minune naturala la care ar trebui sa avem acces in mod civilizat si actualizat perioadei in care traim. Sau la noi romanii merge si asa atata timp cat vin turistii si va lasa banii.

  Aceste nemultumiri nu sunt numai din partea mea ci a tuturor persoanelor cu care am interactionat.

 16. preda doina spune:

  Vin aici de 9 ani consecutiv.Ma deranjeaza coada la care trebuie sa stai.Macar de-ar da drumul de la 9.00 chiar daca nu si la apa.Platesc zilnic pentru 2 copii si doi adulti 90 lei pentru 2-3 ore deoarece la pranz mergem la masa .E cam mult domnule director avand in vedere ca suntem pensionari.

 17. SIGHISOREANU spune:

  Nu se deranjeaza nimeni sa raspunda problemelor ridicate.Subscriu la cei care au sesizat ca nu exista un mod civilizat de a vinde biletele de intrare,eventual si pentru a 2 zi.Ar fi bune daca accesul s-ar face in incinta (nu in lac) de la ara 8,mai ales pentru cei ce vor sa faca plaja.
  Incet,incet se pierd multi clienti care aleg Bazinele de la PRAID,unde sunt cu totul alfel de conditii privind ora de intrare,program nonstop in apa pana la inchidere si alte avantaje.
  Asteptam totusi exprimarea unor pozitii din partea celor care administreaza aceasta baza ar fi un respect pentru cei ce sesizeaza si pentru vizitatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

veltravel.ro
veltravel.ro
veltravel.ro
veltravel.ro